‘Het OesterMeisje van Amersfoort’. Zo stond ik vroeger al bekend en nu heb ik van mijn passie voor oesters mijn business gemaakt.

Ik geef oesters een tweede kans door hun schelp te decoreren en er unieke, handgemaakte en duurzame cadeaus van te maken. Het zijn eye-catchers voor in elk huis, restaurant en kantoor.

 

Ik ben altijd creatief geweest. Jaren geleden vond ik het heerlijk om taarten te bakken en te decoreren. In de coronaperiode herontdekte ik de oester en startte ik met het maken van OesterKaarsen en het decoreren van oesterschelpen.

 

Een tweede oesterleven

Wat ik erg leuk vind aan de oesterschelpen, is dat ik ze een tweede leven kan geven. Bijvoorbeeld in hetzelfde restaurant als waar ze anders weggegooid zouden worden. Ik decoreer de schelp met het logo van het restaurant, werk het af met een voedselveilige lak en voilá, je hebt een uniek amuseschaaltje, peper-en-zoutschaaltje in de stijl van het restaurant.

Oesters als herinnering

Naast oesters heb ik een tweede grote passie: de uitvaartbranche. Daarom heb ik in mijn collectie een speciale categorie ‘herinneringsoesters’, een mooie collectie van schelpen die door nabestaanden als herinnering gebruikt kunnen worden.

 

Ik ben nog lang niet uitontwikkeld! Ik hou van nieuwe ideeën en nieuwe projecten. In de komende tijd wil ik bijvoorbeeld graag mijn collectie woonaccessoires uitbreiden met spiegels en diverse kandelaren.

Dus zorg dat je me volgt, zodat je op de hoogte blijft van alle oestercreaties en oesterkunst van byNethly!

 

Liefs,

Nathalie Saraber
byNethly, Amersfoort


Mijn favorieten